2010. április 6., kedd

Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca koncert Sydney

Eddig nem igazán tudtam rászánni magam a Ganxsta Zolee koncert élménybeszámolójának megírására, de mostmár úgy érzem, muszáj megtennem.
Március 25-én volt a nagy buli... Este 7-kor elkezdtünk iszogatni Zsuzsiékkal és öten sikeresen elfogyasztottunk 2 üveg Bacardit. Természetes mindezt inkognitóban, üdítős üvegből tettük Coogee beachen, mert ugye itt nem szabad az utcán inni. Mikor már vidámak voltunk, bementünk a koncert helyszínére és elfogyasztottuk a welcome pálinkát. Zolee és Big Daddy Laca már ott voltak és hősiesen kibírták az "én is szeretnék veletek egy közös képet" akciót. Már szóltak a jó kis magyar zenék és mint mindig, most is mi csináltuk a hangulatot. A koncert első fele még kissé visszafogottra sikerült, ez leginkább annak volt köszönhető, hogy 2 honfitársunk túlságosan beleélte magát a vadulásba a színpad elejénél, így csak kevesen mertek közel merészkedni. Szerencsére a szünetben kirakták őket, így a buli második fele, már sokkal jobbra sikerült. Zolee-ék kitettek magukért és bátran mondhatom, hogy a közönség is :) A koncert után volt a Casino Twisttől a Szerelemvonatig minden...még egy mikrofon is "véletlenül" a kezembe került :D:D:D
Egy dolog volt csak probléma: a cipőm, mert én marha magassarkúban mentem bulizni, hogy nehogy alulöltözött legyek. Amikor csak lehetett levettem, de a biztiőrök mindig megtaláltak, így kénytelen voltam visszavenni. A buli 2-kor ért véget és mindent összefoglalva elképesztően jót buliztunk. Jobb volt, mint amire a legtöbben számítottunk.

Köszi fiúk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése