2010. szeptember 21., kedd

Tudom, hogy ezer éve nem írtam blogot, de tényleg nem történt semmi olyan, amit mindenkivel megosztanék. Az elmúlt pár hónap csak a munkáról szólt, de mostmár jön a jó idő és szeretnénk kicsit kimozdulni.



Több heti szervezés után, pénteken végre elmentünk két barátunkhoz. Volt fini vacsi, szauna, jacuzzi :) Már igazán ránk fért!!! Köszi Juliskák…


Szombaton volt Danim születésnapja, amit kellőképpen megünnepeltünk :D:D:D
Egész nap sütöttem, főztem…a menü: gulyásleves házilag készült kenyérrel, sajtos pogi, gyümölcsös süti, és cappuccino torta volt. Ja és sikerült szilva pálinkát vennem hmmm nyami.
A kolléganőm és a párja / Kriszta és Angel / előbb jöttek, mint a többiek, így meg tudtam nekik mutatni a környéket. Kriszta azt mondta, hogy olyan mintha nyaraláson lenne.
Később megérkeztek Daniék is a melóból és elkezdődött a buli. Azt hiszem mindenki berúgott, szóval jó volt :) Dani kapott egy old school Jordan mezt a kollégáitól, Krisztáéktól pedig egy távirányítós helikoptert. Azóta azzal játszunk, naon menő :)
Amúgy jól vagyunk, alakítgatjuk az életünket…Sokan kérdezik, hogy mikor látogatunk haza, de erre most még nem tudok válaszolni. Szeretnénk menni, de sok mindentől függ az időpont.
Ami biztos, hogy hiányoztok és mindent megteszünk, hogy az az időpont hamar eljöjjön.


Most lefagyott az agyam, ezért el teszem magam honapra.


Millió puszi és nagy ölelés Mindenkinek!


Nyoi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése