2009. augusztus 22., szombat

Sziasztok!

Elkezdődött a suli... Tegnap írtam szintfelmérőt és meglepetésemre, egyből az intermediate csoportba kerültem / Dani nagyon büszke volt rám /. Ma már volt tanítás, kb. 10-en vagyunk a csoportban, Thaiföldről, Malajziából, Kínából, Libanonból, a tanárom Dean, Angliából. Nagyon kedvesek, bár a kiejtésük hááát...szóval nehéz megérteni őket. Mint megtudtam, minden pénteken elmegyünk a város egy nevezetes helyére és közben tanulunk. A suliról ennyit.
Ezt el kell mesélnem...
Múlt héten bementünk egy bankba számlát nyitni és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire más az ügyfélkiszolgálás, mint Magyarországon. Nincs sorszám, hanem egyből odajön egy ember és megkérdezni, hogy milyen ügyben vagyunk itt. Kb. 10 percet kellett várnunk/ ami magyar szemmel nem sok /, de ők már 5 perc után sűrűn elnézést kértek, megkérdezték, hogy kérünk-e vizet stb. Aztán bevittek egy külön irodába, hogy kényelmesen üljünk...pedig nem vagyunk pénzes emberek vagy ilyesmi, csak itt egyszerűen más a szemlélet.
Jól esett ezt leírni, főleg mert ma volt egy kis afférunk a drága OTP-vel, de ezt le sem írom ide, annyit nem érdemelnek :P
Tegnap főztünk paprikáskrumplit Danyival. Ahogy mi szoktuk mondani, eléggé nyamikás lett :) ja mert hogy van magyar üzlet, ahonnan beszereztünk pirospaprikát és Erős Pistát, szóval baj már nem lehet.

Mára ennyit innen a világ másik feléről!

Csók: Nyoi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése